Site Logo

Büyük gün 21 AralIk..!

Ligin 16. haftasında kalan maçlar bugün oynandı. Hatayspor rakibini yenerken, Batman Belediye deplasmanda 1 puan aldı. Böylece Hatayspor bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturdu. Batman Belediyespor ise Kahramanmaraşspor ile aynı puanı paylaşarak liderin 1 sıra gerisinde bulunuyorlar. Siirtspor bu hafta kaybettiği puanlarla play-off şansını yitirdi ve meydanı Kahramanmaraşspor, Batman Belediyespor ve Hatayspor'a bıraktı. 

17. Hafta Maçları
Kahramanmaraşspor kendi sahasında Batman Belediyespor'u ağırlayacak ve Hatayspor ise Siirtspor ile karşılaşacak.

Batman Belediye'yi yenersek...
Kırmızı-beyazlı ekibimiz bu maçı kazandığı takdirde play-offlara çıkmayı garantileyecek. Çünkü Batmanla aramızda 3 puan farkı olacak ve ikili averaj sayesinde son maçı kaybetsekte Batman Belediye'nin üstünde bulunacağız.

Batman Belediye ile berabere kalırsak...
Eğer Batman Belediyespor ile berabere kalırsak her iki takımın puanı 32 olacak ve hangi takımın yükselme grubuna çıkacağı son haftada belli olacak. Kahramanmaraşspor son haftada deplasmanda Bağlar Vuralspor ile karşılaşacak, Batman Belediyespor ise kendi sahasında Kayapınar Belediyespor ile karşılaşacak.

Üçüncü bir ihtimal yok...
Yenilgiyi ne biz, ne de futbolcularımız kabul ediyor.

EĞER BU MAÇ BU KADAR ÖNEMLİYSE;
- mutlaka bütün taraftarlarımız takımımızı bu kendi sahasında oynadığı son maçında yanlız bırakmamalı.
- milletvekillerimiz, bütün belediye başkan aday adaylarımız, belediye başkanımız, valimiz, müdürlerimiz, başkanlarımız, vekillerimiz, patronlarımız bu maça gelip, maçın ciddiyetini göstermeli ve rakibe karşı ilk golü kendileri atmaları lazım.
- yöneticilerimiz ve hocalarımız bu maça futbolcularımızı iyi motive etmeleri lazım, ama bu onların görevi olduğu için hiç süphesiz bu görevi yerine getireceklerdir kendileri.

SON OLARAK:

2..1..PLAY-OFF!!!