Site Logo

KMS TaraftarlarI Ölümden Döndü

FACİADAN KIL PAYI  KURTULDULAR

 

Bugün akşam saatlerinde KahramanMarasspor ‘ un cefakar taraftarları takımına bir nebze de kendisi  destek olmak amacıyla kendi parasıyla yaptırdığı bayrağı asmak isterken yüksek gerilim hattından dolayı  az daha canlarından oluyordu. Akşam saatlerinde gelişen olayda şans eseri ölen  ya da yaralanan olmadı. Olay yetkililerin vurdum duymaz tavırlarından dolayı altından kalkılamaz bir hale gelmeden sonlandırılmış oldu.  Şuanda tek tesellimiz olay da ölen ya da yaralanan olmaması

  

  

Gelişen duruma bire bir şahitlik eden arkadaşımız (JAVRA46)’dan olayın tüm detaylarını öğrenelim.

 

Aksu tv de yayınlanan Tarafsız Saha programında sunucu Mustafa Aykırın başlattığı bayrak kampanyasında esnaflarımızdan gelen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Programda bulunan yetkililer bayraklar yapılsın istediğiniz yere biz asalım diye söz vermişlerdi. Bugün hazır olan bayraklarımızı aldıktan sonra bayrakları asmak için bize söz veren yetkililer ile yaptığımız görüşmelerde bize söyledikleri biz size asmanız için izin verdik biz asarız demedik sözleri şok olduk. Kamera karşısına geçince her türlü sözü veren yetkililer kamera olmayınca verdikleri sözleri unutup bayrakları kim yaptırdıysa verin onlara onlar assın diyerek biz KahramanMaraşSpor taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmışlardır.

 

Belediyeden talep ettiğimiz araç verilmemişti 153 nolu Beyaz Masa (alo zabıta) hattını aradığımda yetkiliye bizler KahramanMaraşSpor taraftarı olarak bayrak yaptırdık bu bayrakları asmak için sizden yardım istiyoruz dediğimde şu an komiserimiz yok 30 dakika sonra arayın dedi. Ben tekrar aradığımda şu an yetkili olmadığını bize yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bende o zaman biz kendimiz halleriz dediğimde aldığım cevap karşısında şok oldum (Eğer siz asarsanız bizde gelir keseriz.) dedi. Bende cevap olarak biz KahramanMaraşSporumuz’un   bayrağını asalım sizde gelin kesin dedim. Hiç kimse göklerde dalgalanan KAHRAMANMARAŞSPOR bayrağnı indiremez.

 

Baktık onlardan yardım gelmeyince kendi işimizi kendimiz halledelim diyerek bayrak asmak için Şekerdere karamanlı kavşağında bulunan SEÇKİN OTO ELEKTİRK ve AKTİF AVİZE DÜNYASININ birlikte yaptırdığı KahramanMaraşSpor bayrağını asmak için bulunan işyerine gittik. 15.11.2008 cumartesi günü saat 18.00 civarında bayrağı asmak için KahramanMaraşSpor taraftarları hummalı bir çalışmaya başladı. Akşam saatleri olduğu için trafik yoğundu. İki bina arasında bayrağı asmak binaların üstünden halatlar yüksek gerilim hattına değmesiyle büyük bir patlama oldu  bulunduğumuz yerde elektrik kesintisi oldu. Tedaş görevlilerini arayarak olayı bildirdikten sonra bayrağı tekrar asmak isterken bir patlama daha oldu. Büyük şans eseri patlamalarda herhangi bir can kaybı ve yaralanan olmadı Tedaş görevlileri tekrar gelerek elektrikleri kestiler. Cadde üzerinde yoğun trafik olduğu içinde taraftarlar olarak yolu 5 dakika trafiğe kapayarak kırmız beyaz bayrağımızı yerine asarak taraftar olarak üzerimize düşen görevi yaptık.

 

Eğer yaşanan patlamalarda orda bulunan bir taraftarımıza bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bizler KahramanMaraşSpor’u sevmekle suçmu işlemiş oluyoruz. Belediye yetkilileri bizlere keşke yardımcı olsaydı da bu tür olaylar olmasaydı.

 

Daha sonra patlamalara neden olduğumuz için Tedaşa giderek tutanak tutuldu. Tedaş görevlileri bu patlamalarda bizim çok şanslı olduğumuzu can kaybı ve yaralanma olayının olmamasını mucize olarak değerlendirdiler. Şansınız varmış da kimseye bir şey olmamış dediler.

 

Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı

SEÇKİN OTO ELEKTRİK VE AKTİF AVİZE DÜNYASINA

 www.KahramanMarasSpor.org site yönetimi adına teşekkür ederim.

HALİL GEYİK (Javra46)