Site Logo

Mücadelemİzİn KarŞIlIĞI 1 Puan OlmamalIydI

Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı Suat Değirmencioğlu, Hatayspor maçında ortaya koydukları mücadelenin karşılığını alamadıklarını belirtti.

Değirmencioğlu, yaptığı açıklamada, zorlu Hatayspor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını, sahada da iyi mücadele etmelerine karşın, bunu sonuca yansıtamadıklarını ve sadece 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olarak özellikle kendi sahalarında puan kaybetmek istemediklerini belirten Değirmencioğlu, Hatayspor maçında kaybedilen 2 puanı telafi etmek zorunda olduklarını belirtti.

Hatayspor maçında, oyunun büyük bölümünde rakibe oranla üstün oynadıklarına vurgu yapan Değirmencioğlu, şunları kaydetti:

'Şampiyonluk yolunda , özellikle kendi sahamızda puan kaybına asla tahammüllümüz yok. Sahamızda 2 puan kaybettiğimiz için son derece üzgünüz. Yönetim olarak da dün gerekli toplantıları yaptık. Futbolcularımızla da görüştük. Kaybedilen puanları telafi etmek için bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli olacağız. Futbolcularımız da bunun bilincindeler. Lider Kahramanmaraşspor'un iki hafta da 5 puan kaybetmesi camiayı da çok üzdü. Son iki maçın sonuçları ile ortaya koyduğumuz oyun çok farklı. Ama bu hep böyle devam edemez. Yeniden lidere yakışır sonuçlar alacağımıza inanıyor ve futbolcularımıza güveniyoruz.''

Değirmencioğlu, bu hafta maçları olmadığını, futbolculara 3 giz izin verildiğini sözlerine ekledi