Site Logo

Türkİye'nİn En Golcü TakImI KMS

Kahramanmaraşspor, bu sezon top koşturduğu TFF 3. Lig 5 Grup'ta şimdiye kadar oynadığı 10 karşılaşmada attığı gollerle Türkiye liglerinde yer alan 140 takım arasında en fazla gol atan takım unvanını elinde bulunduruyor.

Sezon başında takımını tamamen yenileyen ve teknik sorumluluğuna takımın eski kaptanlarından Recep Aydemir'i getiren Kahramanmaraşspor, 5. Grup'ta şu ana kadar oynadığı 10 karşılaşmada rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Kahramanmaraşspor, puanını 24'e çıkardı ve en yakın rakibine 7 puan fark attı. Türkiye liglerinde Kahramanmaraşspor, Manisaspor, Altay, Bucaspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarının henüz yenilgileri bulunmuyor.

Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu Recep Aydemir, başarı grafiklerinin her hafta yükseldiğine dikkati çekerek, ''Maç başına neredeyse 3 gol attık. Bu da liderlikte 7 puan ve averajla arayı açmamızı sağladı. Zor bir grupta mücadele etmemize rağmen, iyi işler yapıyoruz. Yeniden seyircimiz tribünlere koşuyor. Bu sezon tekrar 2. Lige çıkmak istiyoruz, her hafta hedefe bir adım daha yaklaşıyoruz'' dedi.