Site Logo

Edİp: "TakImI 2. Lİg'e ÇIkaracaĞIz!"

Kahramanmaraşspor’un başarılı oyuncusu Edip Sruhan, Batman Petrolspor maçında 89. dakika da takımına galibiyeti getiren golü atarak taraftarlarının gönlünde taht kurdu. Edip Saruhan, Gol attığı için mutlu olduğunu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
 
Edip yaptığı açıklama da “Sezon öncesi buraya gelirken takımı şampiyon yapmak için geldiğimizi söylemiştik. İnşallah sözümüzde duracağız ve Kahramanmaraşspor’u yeniden 2. lige çıkaracağız. Her maçımız bizim için final. Taraftarlarımıza hem liderliği hem de bu önemli galibiyet ile golümü armağan ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar yeter. Biz bu takımı layık olduğu yere çıkaracağız”dedi.

 

İşte Taraftar, İşte Şampiyon
Kahramanmaraşspor taraftarları 12. adam görevini layıkıyla yerine getirdi. Kahramanmaraşspor’un 1-0 öne geçtiğinde sevinçten çılgına dönen kırmızı-beyazlı takımın taraftarları takım geriye düştüğünde de inanılmaz bir destek ve moral vererek takımın geri dönüşüne yardımcı oldu. Tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını maç boyunca mükemmel bir şekilde destekledi. Kapalıda buluna her iki grupta maç boyunca birlikte tezahürat yaparak büyük bir birlik beraberlik örneği gösterdiler. Açık tribünde Amigo Soner maç boyunca açık tribünlerde taraftarları bir dakika yerlerine oturtmadı. Tontonlar grubu lideri Amigo Yahya ve Edeler Grubu Amigosu Serkan takımlarına inanılmaz bir tribün desteği verdiler. Müsabaka sonrası futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar futbolcuları ayakta alkışladılar ve şampiyon Maraş diye tezahürat yaptılar.

Kaynak: Aksu TV/Gazetesi