Site Logo

Rahat Bİr Galİbİyet AldIk

Kahramanmaraşspor'da, Kilis Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Kahramanmaraşspor teknik direktörü Recep Aydemir, ''Kilis Belediyespor maçında iyi oynadık ve rahat bir galibiyet aldık, çıkışımız devam edecek'' dedi!

Kilis Belediyespor maçında, 3 puanı 4 gol atarak aldıklarını ve taraftarlara çifte bayram yaşattıklarını ifade eden Aydemir, zorlu deplasman maçında iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet alan futbolcularını kutladı.

Takım olarak, şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ve bu nedenle de puan kaybetmek istemediklerini ifade eden Aydemir, şöyle konuştu:
''Şampiyonluk yolunda bir engeli daha rahat bir skorla geçtiğimiz için çok mutluyuz. Galibiyet yanında yeni ekibimizin ortaya koyduğu oyundan da çok memnun kaldım. Bu galibiyet camiamıza iyi bir bayram hediyesi oldu. Bu galibiyet ile grubumuzda ikinci sıraya yerleştik. İlk yarıda geriye 4 maç kaldı. Hepsini de aynı disiplin içerisinde oynayacağız. Amacımız bu maçlarda puan kaybetmemek. Ancak, öncelikle bu hafta sahamızda oynayacağımız Bingölspor maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz.''

Aydemir, Bingölspor maçı hazırlıklarına hiç ara vermeden başladıklarını, sakat ve cezalı futbolcuları bulunmadığını sözlerine ekledi.