Site Logo

Maç YayInlarIna Engel

Kahramanmaraş Cesur Radyo'da 3 yıldan beri gerek içerde, gerekse dışardaki maçlarda Kahramanmaraşspor taraftarlarına kendi imkanlarıyla yayın hizmeti sunan Mustafa Aykır, namıdiğer Herkül Mustafa'nın akredite için başvurusu bazı kesimler tarafından dikkate alınmadı. Yıllarca maçlarımızın birçoğuna giden, Bursa’ya, Ankara’ya, Antalya’ya ve bir çok diğer uzak illerimize kadar giden ve maçları canlı anlatan değerli Basın Mensubumuz dolayısıyla bu sezon maçlarda bulunamayacak ve maç anlatımı yapamayacak. Düşündürücü taraf ise, Kahramanmaraşspor maçlarına hiç katılmayan basın mensuplarına dahi akreditasyon verilmesi.

Dünyanın dört bir tarafında ki Kahramanmaraş'lılara ve Kahramanmaraşspor'lulara canlı maç anlatımı yapan Basın Mensubundan da öte, gerçek bir taraftar olan Mustafa Aykır, görevini yerine getiremeyecek olması bizleri derinden üzmüştür. Yetkililerden en kısa zaman da bir açıklama bekliyoruz. Düzgün olmayan bu durumun en kısa zaman da düzeltilmesini istiyoruz. Mustafa Aykır'lar kolay kazanılmıyor, kolay kaybedilmemeli...!!

Bu yolda belki bazı kesimler yolumuza taş koymak için çabalıyor olabilirler. Öncelikle bu kişiler karşısında birlik-beraberlik isteyen, memleketi için çaba sarf eden insanların olduğunu bilsinler. Taş koyanlar Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşspor'a zarar vermek isteyebilirler, ama yine kazanan "İlahi Adalet" olacaktır...Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın..

© KahramanMarasSpor.Org