Site Logo

KMS, kaçan 2 puana üzülüyor

Geçen yıl 2. ligden düşen ve bu sezon Türkiye 3. Ligi 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, ligin ikinci haftasında evinde oynadığı maçta Ceyhanspor’la golsüz berabere kalmanın ve kaçan puanların üzüntüsünü yaşıyor.

Geçen hafta oynanan ligin ilk maçında deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile oynadıkları maçtan 4-1 galip ayrıldıklarını ve yüksek moralle evlerinde Ceyhanspor’u konuk ettiklerini hatırlatan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Recep Aydemir, kendisini arayarak maç değerlendirmesini soran Gazeteci Mustafa Şirin’e yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Geçen hafta alınan farklı galibiyet nedeni ile maça gelen seyircilerimiz haklı olarak Ceyhanspor karşısında da galibiyet ve yine farklı bir skor bekliyordu. Onlara galibiyet yaşatamadığımız için üzgünüz. Bu sezon kendi evimizdeki ilk maçımız olması ve yeni bir takım oluşturmamız nedeni ile oyuncularımızın üzerinde biraz stres vardı. Eğer maçın başlamasının ardından bir gol bulabilseydik skor çok farklı olabildi. Golün bir türlü gelmemesi üzerimizdeki baskı ve stresi daha da artırdı. Ama şuna inanıyorum ki; ilerleyen haftalarda takımımız çok daha iyi olacaktır. Oyuncularımızın bu gücü olduğunu biliyorum. İşi baştan sıkı tutarak her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Hatayspor’u yenerek evimizde kaybettiğimiz puanları telafi etmeyi planlıyor ve hedefliyoruz. 10 yıl futbolcu, 2 yıl ise yardımcı hoca olarak hizmet ettiğim ve ‘benim takımım’ olarak isimlendirdiğim Kahramanmaraşspor’daki bu 13. yılımda mutlu sona hep birlikte ulaşacağımıza olan inancım ise tamdır.”

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Recep Aydemir, Pazar günü oynanan maçtan sonra futbolculara 1 gün izin verildiğini belirterek, Hatayspor maçı hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Kanal46