Site Logo

MaĞlubİyetİn Üzüntüsü YaŞanIyor

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da, Siirtspor karşısında alınan 5-1'lik farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, Siirtspor karşısında hiç beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, bu maçı unutup hafta sonu oynayacakları Cizrespor maçını düşünmeye başladıklarını söyledi. Nalbantbaşı, "Siirtspor maçına en az 1 puan parolasıyla çıkmıştık. Ancak maçın henüz başında yediğimiz gol planımızı alt üst etti. Maçı dengelemeye çalışıp gol ararken 2. golü yiyerek moralimiz iyice bozuldu. İkinci yarı ise yine ilk yarıda olduğu gibi peş peşe 2 gol birden yedik. Çok üzgünüz, farklı mağlubiyet nedeniyle seyircilerimizden özür diliyoruz" dedi.

Siirtspor maçında bariz defans hataları yaptıklarını ifade eden Nalbantbaşı, sezonun en kötü maçını ortaya koyduklarını dile getirdi. Önlerinde 2 zorlu maç bulunduğunu kaydeden Nalbantbaşı, Pazar günü oynayacakları Cizrespor maçından 3 puan almaktan başka çareleri bulunmadığını ifade etti.