Site Logo

MaraŞspor Kamptan Döndü..

Yeni sezonda 3. Lig'de mücadele edecek olan şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, 10 günlük Nevşehir kampını tamamlayarak kente döndü. Kırmızı-beyazlı ekip, kamp sonrasında kendi tesislerinde hazırlıklara başladı.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Recep Aydemir'in yaptığı açıklamada, kampın çok iyi geçtiğini, kamp süresince karşılaştıkları Sürmenespor ile Erzurumspor hazırlık maçlarını kazanarak moral de kazandıklarını ifade etti.
Güçlü bir kadro oluşturduklarını ve başarılı olmak istediklerini belirten Recep Aydemir, şöyle konuştu:
''Yaptığımız iki özel karşılaşmada takımımızın iyi bir noktada olduğunu gördük. Biraz uyum sorunu var. Onu da lige kadar gidermek istiyoruz. Bu arada, transfer çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladık. Ancak, bir iki futbolcu ile daha görüşüyoruz. Genç ve dinamik kadro oluşturduk. Hedefimiz şampiyonluk.''
Aydemir, ilk maçta deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile karşılaşacaklarını, bu maçı kazanmak için hazırlıkların sürdüğünü sözlerine ekledi.

Haber: İlker Yiyen
Fotoğraf: Serdar Bursalı



Hatayspor hazırlık maçı iptal

Kahramanmaraşspor yönetiminin futbolculara verdiği 3 günlük izin dolayısıyla pazar günü için planlanan Hatayspor hazırlık karşılaşması iptal edildi.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz böylece şimdiye kadar yaptığı 4 karşılaşmayla yeni sezona hazırlandı.
Hazırlık karşılaşmaları şöyle sonuçlandı:
KMS 1-4 Kilis Bld.
KMS 4-1 Ceyhan Bld.
Erzurum 1-2 KMS
Sürmene 0-2 KMS

© KahramanMarasSpor.org