Bayrak & Ata
Site Logo

SANKO'dan KMS'ye 50 Bİn YTL..

Bu sezon 3. Lig 5. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’a Gaziantep ve Türkiye’nin önde gelen Holdinglerinden olan SANKO Holding’ten 50 Bin YTL reklam desteği ve 10 Bin YTL değerinde de forma desteği geldi. Bugün Gaziantep’te Kahramanmaraşspor As Başkan İsmail Kahveci Ve Kulüp Müdürü Sait Karadutlu ile bir araya gelen Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, desteğimiz devam edecek”dedi.
 
Son 3 yıldır Kahramanmaraşspor’a forma reklamı ve forma desteği veren SANKO Holding Kahramanmaraşspor’a doping gibi bir destekte daha bulundu. Gaziantep Merkezli Türkiyenin asyılı şirketlerinden SANKO Holding Kahramanmaraşspor’a yeni sezon için 50 Bin YTL reklam desteği ve 10 Bin YTL değerinde de forma desteği verdi.

SANKO Holding Merkezinde Kahramanmaraşspor As Başkanı İsmail Kahveci ve Kulüp Müdürü Sait Karadutlu’yu makamında karşılayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Spor bir kentin gelişmesinde ve tanıtımında çok büyük rol oynar. Şehirlerin hem ekonomik hemde sosyal açıdan spora her zaman ihtiyacı vardır. Şehirler spora her zaman önem ve destek vermelidirler. Kahramanmaraşspor’a her zaman destek veriyoruz. Bu yılda yine Kahramanmaraşspor’a 3. lige düştüğü ve desteğe ihtiyacı olduğunu bildiğimiz için 50 Bin YTL reklam ve 10 bin YTL de forma desteği veriyoruz. Bizim spora olan desteğimiz ve Kahramanmaraşspor’a olan desteğimiz devam edecek. İnşallah Kahramanmaraşspor’u yeniden 2. ligde görmek istiyoruz”dedi.
 As Başkan İsmail Kahveci ise Abdulkadir Konukoğlu’na tüm Kahramanmaraşspor camiası adına teşekkür ederek, sizin bize desteğiniz hem ciddi manada moral hem de maddi manada kuvvet olmuştur. Kulüpler para ile dönüyor. Kahramanmaraşspor’a olan desteklerinizden dolayı size çok minnettarız. Camiamız adına size teşekkür ediyoruz” dedi.