Site Logo

2 Transfer Daha

 Kahramanmaraşspor önümüzdeki günlerde kamp için kayak merkezi olarak tanınan İzmit Kartepe’ye gidecek.

Kırmızı-Beyazlı ekibin başkan yardımcısı Arif Ağyar, yeni sezon öncesinde 20 yeni transfer yaptıklarını önceki kadrodan da 8 futbolcunun bulunduğunu belirterek; “Transferde son olarak; Adanaspor’dan stoper Edip ile Bucaspor’dan solbek Volkan’ı renklerimize bağladık. Hocamızın isteği doğrultusunda bu transferleri gerçekleştirdik” dedi.

Şu anda yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptıklarını da kaydeden Arif Ağyar; “Takım Salı gününe kadar 3 gün izinli. 17 Ağustos tarihine kadar hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz ve bu tarihte ise 10 gün sürecek bir kamp yapmak üzere İzmit-Kartepe’ye gideceğiz” diye konuştu.

Öte yandan; geçen günlerde yönetim kurulundan istifa eden H. Reşit Gümüşer’in yerine yedek listeden, Kahramanmaraş Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Cengiz Berberoğlu’nun (yandaki fotoğraf) geldiği ve Futbol Şube Sorumlusu olarak görevlendirildiği, istifa edeceği söylentilerinin yanında bir süredir yönetim kurulu toplantılarına gelmeyen ve Futbol Şube Sorumluluğu ile genel kaptanlık görevini beraber yürüten Doğan Tehçi’nin yönetim kurulu üyeliğinin düşmesi nedeni ile bundan sonra Suat Değirmencioğlu’nun ise Genel Kaptanlık görevini sürdüreceği öğrenildi.