Site Logo

Mesut KARADAĞ KMS'de..

Mesut Karadag Kahramanmaraşspor’da 

Yeni sezon öncesi iyi bir takım yapmak için çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraşspor da transfer çalışmaları devam ediyor. Daha önce de görüşülen 1986 doğumlu ön libero Mesut Karadağ ile bugün Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek Spor Tesislerinde 2 yıllık sözleşme imzalandı. Türkiye 3. Futbol ligi takımlarından Nusaybin Demirspor’da oynayan 1986 doğumlu ön libero Mesut Karadağ kendisini 2 yıllığına Kahramanmaraşspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza törenine Başkan Yardımcısı İsmail Kahveci de katıldı.

 

Kendisini 2 yıllığına Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Mesut Karadağ, büyük hedefleri olduğunu Kahramanmaraşspor’un kendisini kanıtlamak için çok büyük bir adım olduğunu ifade ederek “Büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Kahramanmaraşspor’un benimle ilgilendiğini duyduğumda tereddütsüz kabul ettim. Kahramanmaraşspor çok büyük bir kulüp bu takımda formanın ağırlığını bilerek futbol oynayacağım. Kısa zamanda başarılı olacağıma inanıyorum”dedi.

 

Kahramanmaraşspor Başkan Yardımcısı İsmail Kahveci ise transfer çalışmalarının sürdüğünü daha önceden görüşülen ve izlenen Mesut Karadağ ile 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.

 

Kahveci yaptığı açıklama da “Kamuoyunun Kahramanmaraşspor’dan aşırı derece de beklentileri var. Takımımız geçtiğimiz sezon 3.lige düştü. Transferlerimizi ince eleyip sık dokuyarak yapıyoruz. Bugün de bölgeyi iyi tanıyan grubumuzu iyi bilen bir futbolcuyu takımımıza kazandırdık. Muhtemelen bulunacağımız grup doğu grubu, doğu grubunda da fizik gücüne dayalı bir futbol anlayışı var. Bu sebeple teknik futbolcularımızın yanında fizik gücüne dayalı futbol oynayan oyuncularımızı da alıyor ve bir harmanlama yapıyoruz. Mesut kardeşimizden beklentilerimiz yüksek inşallah kendisi de bizi mahcup etmeyecektir. Bunun yanında 5 futbolcu daha gündemimizde yer alıyor. İki futbolcumuz daha gelecek onları da anlaşma yaptıktan sonra basın huzuruna çıkaracağız”diye konuştu.

 

Kaynak:Aksu TV