Site Logo

TanIl Özer K.MaraŞspor'da

Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Transfer çalışmalarını sürdüren yönetim daha önce Şanlıurfa Belediyespor formasıyla Kahramanmaraşspor’a karşı oynayan Denizli Belediyespor’lu orta saha oyuncusu Tanıl Özer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kendisini 2 yıllığına Kahramanmaraşspor’a bağlayan sözleşmeyi imzalayan genç futbolcu Geçen sene yaşanan üzüntüyü bu yıl sevince dönüştüreceklerini söyledi. “Daha önce Kahramanmaraşspor’a karşı forma giydim. Bu tesislerde de üç defa maça çıktım. Atmosferi iyi biliyorum. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Biz yeni sezonda şampiyon olmak ve 2. Lig’in de üstüne çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Transfer Komitesi Başkanı Doğan Tehçi ise 15 gün içinde transferi bitireceklerini ifade ederek; “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Biz çok iyi oyuncular almak istiyoruz, ama iyi oyuncuları 3. Lig’e getirmek çok zor. Görüştüğümüz çok kaliteli oyuncular var. İnşallah kısa zamanda transfer çalışmalarımızı bitirerek lig hazırlıklarına başlamak istiyoruz. Başkanımızın bize verdiği yetki ile bize uygun en iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl hedefimiz yeniden 2. Lig. Taraftarlarımız umutlarını kaybetmesinler ve bizi desteklesinler” dedi. 

Kaynak: Aksu TV