Site Logo

Genç Semİh K.MaraŞspor'da

Kahramanmaraşspor, Bilecikspor’da oynayan 1989 doğumlu genç sağ bek oyuncusu Semih Sağlam ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Kendisini 4 yıllığına Kahramanmaraşspor’a bağlayan mukaveleye imza atan genç oyuncu büyük hedefleri olduğunu ve Kahramanmaraşspor’da çok iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Kahveci ile birlikte basına poz veren genç yetenek, daha önce Bilecikspor 'da oynamış. Sağ bek mevkiinde oynayan Sağlam, 1,82 boyunda, Açıklama yapan Başkan Yardımcısı İsmail Kahveci, "Semih kardeşimiz çok yetenekli bir sporcu, kendisiyle 4 yıllık anlaşmaya vardık. Kahramanmaraşspor’da uzun süre oynayacak yetenekli gelecek vaat eden oyunculara ihtiyacımız var. Umarım genç kardeşimiz Kahramanmaraşspor’da başarılı olur. Biz kendisini takımımıza kazandırdık. Bundan sonra kendisi çok çalışacak ve Kahramanmaraşspor’un başarısı için ter dökecek" dedi. 

Yeni sezon hakkında da bir değerlendirme yapan Kahveci, "Tüm taraftarlarımız emin olsunlar ki çok iyi oyuncular ile görüşüyoruz ve yakında herkes transferlerimizi görecek. Kahramanmaraşspor bugüne kadar büyüklüğü ile saygı duyulan bir camia olmuştur. Çok büyük hedeflerimiz var. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Yakında 5 kaliteli oyuncuyu da şehrimize getireceğiz. Kendileri ile şuanda anlaşma aşamasına geldik inşallah onlarla da tam anlamıyla anlaştıktan sonra isimlerini açıklayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Aksu TV