Site Logo

Neler Oluyor SayIn BaŞkanIm?

Sene 2007. Kahramanmaraşspor yönetiminde genç iş adamları yer alacak. Daha önceki yönetimin takımın başına getirdiği teknik direktör Gigi Multescu’nun heyecanıyla beraber umutlarımız yeşermişti. Fakat ve lakin sayın Raşit Gümüşer takımın genel kaptanı olarak ne Gigi ile anlaşabildi ne de futbolcularla, hatta daha sonra yönetici arkadaşlarıyla da anlaşamadı. Gigi’nin gitmesine bir bahane uyduruldu ve ardından Raşit Gümüşer istifa etti.

Gümüşer, yönetimden çıktığı halde yönetimi eleştirmesiyle, “benim dediğim teknik direktörü getirsinler” diyerek ayrıldığı yönetime emir vermesiyle, “kongrede başkanlık adaylığımı koyacağım” diyerek ismini sık sık duyurup gündemde kalan ama maalesef icraat konusunda bu kadar duyulmayan birisi olmuştu.

Gün geldi çattı. Tarih: 24 Mayıs 2008 Cumartesi. Kongrede Saraylı tek başkan adayı. Halbuki az önce bu kongrede Gümüşer’in başkan adayı olacağını yazmıştım sanırım. Herneyse: aday olmamış işte. Ancak Raşit Gümüşer yönetim kurulu adayı oldu ve dolayısıyla Gaffar Akarca, Hacı Kral, İsmail Evliya ve Kaan Kiraz gibi isimler tekrar aday olmaktan vazgeçtiler.
Sayın Başkanımız Saraylı nasıl oldu da kulübün zor döneminde yönetime sırtını çeviren Raşit Gümüşer’i yönetim kuruluna aldı ve hatta asbaşkan yaptı da, iş yapan yöneticileri (istemeyerekte olsa) uzaklaştırdı.
Evet sayın okurlar, geçen sezondan beri düşe kalka ayakta durmaya çalışan Kahramanmaraşspor bir hata daha yaptı. Bu sefer normal bir yönetici vasfında olan biri değil, bir ASBAŞKAN, henüz sezon başlamadan, iş yoğunluğunu gerekçe olarak göstererek İSTİFA etti.

Sayın Raşit Gümüşer’e şu sözlerini hatırlatarak bundan sonra ki yaşamında başarılar dilemek istiyorum..
“Benim en büyük sevdalarımdan birisi Kahramanmaraşspor’dur. Beni tanıyanlar bu sevdamın ne denli yüce olduğunu bilir ve kabul eder.”
Koskocaman Başkan Saraylı bile sizi tanıyamamışsa, ben nerden tanıyayım Raşit Bey...

Saygılarımla,
Mehmet İmamoğlu

© 2008 Tüm Hakları Saklıdır - KahramanMarasSpor.org