Site Logo

KahramanmaraŞ'ta Transfer HarekatI

Dün Hanefi Mahçiçek Tesislerinde 2 futbolcu daha imza attı. Böylece profesyonel yapılan futbolcuların haricinde 4 futbolcu ile dış transfer yapılmış oldu. 

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip teknik direktör sorununu Recep Aydemir ile çözdükten sonra tüm yoğunluğunu transfere verdi. Kahramanmaraşta Süper Amatör'de top koşturan iki oyuncuyu ve Kahramanmaraşspor Süper Gençler takımından bir oyuncuyu profesyonel yaparak ve iç transferde 7 oyuncuyla anlaşan yönetim dış transferde şuana 4 futbolcu ile resmi mukavele imzaladı.

Tüm yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde bonservisi Konyaspor’da bulunan kaleci Hasan Kaya ve Türk Telekomspor’da top koşturan stoper Barış Bozkurt kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan mukaveleye imza attılar.

Kahramanmaraşspor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Kahveci yaptığı açıklama da 3. Lig'de misafir olduklarını ve taraftarları için çok iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi.
Kahveci; "Kahramanmaraşspor’un yeni sezonda şampiyon olması için çok ince eleyip sık dokuyoruz. Çok iyi futbolcular transfer etmek için transfer komitemiz aralıksız çalışıyor. Türkiye'de çeşitli liglerde top koşturan kaliteli isimler ile temastayız ve sürekli görüşmeler yapıyoruz. Transfer komitesinde görev yapan yöneticilerimiz başta Doğan Tehci, Raşit Gümüşer ve Suat Değirmencioğlu olmak üzere çok yoğun çalışıyorlar. Dış transferde Türkmenistan Milli Takımı oyuncusu Azat Türkmen, Türk Telekomspor’un başarılı oyuncusu Barış Bozkurt, Kastamonuspor’dan Özkan Toprak ve bonservisi Konyaspor'da olan genç file bekçisi Hasan Kaya ile en az 2 yıllık olmak üzere sözleşme imzaladık. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz. En büyük hedefimiz ise gelecek yılın takımını oluşturmaktır. Yeni sezonda korkusuz genç koşan ve hırslı bir takım seyrettirmek istiyoruz. Aldığımız genç oyuncular hedefleri ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklar. Transferleri bitirdikten sonra takımı toplayacak ve çalışmalara başlayacağız" dedi.