Site Logo

Şahan'In sözleŞmesİ resmen feshedİldİ..!

Geçen hafta sonu kulüpten yapılan açıklamada; bu sezonu da kapsayacak şekilde sözleşmesi devam eden ancak yönetimin fiyat indirimi istemesine olumlu bakmaması üzerine yolların ayrıldığı Mehmet Şahan’ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedileceği açıklanmıştı. Bugün ise tekrar bir araya gelen taraflar her konuda anlaşarak sözleşmeyi feshettiler.

Ajans 46’nın telefonla arayarak görüşlerini aldığı Teknik Direktör Mehmet Şahan ise, sözleşmenin feshedildiğini doğrulayarak, şu şekilde konuştu:

“Gönül isterdi ki; yeni sezonda Kahramanmaraşspor’u çalıştırayım. Ama olmadı. Kısmet buraya kadarmış. Benim için önemli olan Kahramanmaraşspor’un önünün açılması ve başarısıdır. Para ise ikinci planda gelir. Ben geçen sezon ligin bitimine iki ay kala geldim. Ben gelinceye kadar Kahramanmaraşspor, 22 maçta 5 galibiyet almıştı. Benim dönemimde ise; 8 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldık. Benim geldiğimde transfer felan yapılmıştı ve direkt olarak ta takımın düşmesinde tek sorumlu ben değildim ama elbette bizim hedefimiz bu takımın düşmemesi yönünde idi ama ne yazık ki küme düştük. Takımın düşmesi 15 yıllık teknik adamlık kariyerimde benim için de iyi olmadı. Olan oldu bir kere…Ama yeni sezonda bu takımın başında bulunarak 2. lige çıkartmak isterdim tabi ki…Yönetim ile karşılıklı oturarak uzlaşarak anlaştık ve sözleşmenin feshedilmesi yönünde karar aldık ve feshettik. Bundan sonraki dönemde Kahramanmaraşspor’a başarılar diliyorum.”

Şu anda herhangi bir kulüp ile görüşmediğini de ifade eden Mehmet Şahan; “Yeni sezonda benim 7 maçlık cezam var. Elbette bu durum benim için bir dezavantajdır. Bakalım ilerleyen günler neler getirecek. Hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Ajans46

KahramanMarasSpor.org olarak teknik direktör Mehmet Şahan'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz ve bundan sonra ki hayatında başarılar dileriz...