Site Logo

''İç transferde 7 futbolcu İle anlaŞma saĞlandI''

Kahramanmaraşspor basın sözcüsü İsmail Kahveci, yönetimin sessizliğinin yoğun bir çalışma döneminden kaynaklandığını belirterek, "Yoğun bir çalışma dönemindeyiz. Çok sayıda futbolcu ile görüşüyoruz, iç transferde 7 futbolcumuz ile anlaştık ve onlarla yola devam edeceğiz" dedi.

Kahramanmaraşspor da ki sessizlik bozuldu. 3. Lig'e düşerek tüm camiayı üzüntüye boğan yönetim takımı yeniden 2. Lig'e çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Bu arada yönetim transferler için yoğun bir mesai harcıyor. Transfer komitesinde görev yapan yöneticilerin şuan da farklı şehirlerde futbolcularla irtibat halinde oldukları ve kısa zaman içerisinde anlaşmaya varılan futbolcuları şehre çağırarak imza attıracakları söyledi.

İç transferde Gökhan Ülker, Paşa Alihaydaroğlu, Mehmet Doğan, Mehmet Ballı, İbrahim Doğru, Suat Bozkurt ve Müjdat Ertop ile anlaştıklarını açıklayan Kahveci, "Şuan da görüşmelerimizin devam ettiği çok sayıda futbolcu var. İsimlerini açıklama imkanımız yok çünkü futbolcularla henüz imza aşamasına gelmedik. Prensipte anlaştığımız futbolcuların isimlerini sırayla basın mensuplarıyla paylaşacağız" diye konuştu.