Site Logo

Transfer Önerİsİ 2 - FATİH KOYUGÖLGE

Adı ve Soyadı: Fatih KOYUGÖLGE
Doğum Tarihi, Yeri:
1 Ocak 1979, Kahramanmaraş
Takımı:
Denizli Belediye Spor
Mevkii:
Santrafor
Oynadığı Takımlar: Bursa Merinosspor, Bursaspor,Yalovaspor, Oyak Renault Spor, Turgutluspor, Denizli Belediyespor

KARİYERİ VE İSTATİSTİKLER

Turkcell Süper lig: 1 maç 0 gol
Fortis Türkiye Kupası: 3 maç 1 gol
TFF 3. Lig: 187 maç 104 gol
TFF 2. Lig: 24 maç 7 gol
PAF Ligi: 52 maç 26 gol
Bank Asya 1. Lig: 7 maç 0 gol
Avrupa Şampiyonası: 1 maç 0 gol (U-18 milli takımında 1998 yılında oynamış)

Kariyerinde toplam 276 maçta 138 gol atarak maç başına 0,5 gol ortalamasıyla oynamış ve mükemmel bir ortalama bu da demek oluyor ki.Her sezon 30 maç oynamış ise 15 gol atmış ve üstelik Kahramanmaraşlı.Gittiği her takımda başarılı olmuş ve uyum sağlamış istikrarlı bir oyuncu, "Fatih KOYUGÖLGE".BursaSpor gibi güçlü bir alt yapı eğitimi almıştır.Kendisi gittiği her takımda istikrar abidesi olmuş ve gittiği her 3.lig takımını 2.lig e çıkarmıştır..

Bu sezon Denizli Belediye Spor forması altında 16 gol atarak TFF 3.lig 3. grupta gol kralı olmuş ve takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştur.

Unutmayalım ki, KahramanmaraşSpor sevgisini Kahramanmaraş'ın evladından daha iyi kimse bilemez, KahramanmaraşSpor'un başarısında en çok sevinen de, KahramanmaraşSpor'un başarısızlığında en çok üzülende, ağlayanda Kahramanmaraş'ın evlatlarıdır.Tabi ki diğer futbolcu kardeşlerimizde bizler kadar yeri geldiğinde üzülür, yeri geldiğinde sevinir ama onlar belli bir yere kadar üzülür ve ağlar o yüzden Kahramanmaraş'lı kardeşlerimize biraz daha sahip çıkmalıyız, en azından takımın iskeleti Kahramanmaraş'lı oyunculardan kurulmalı..

Fatih KOYUGÖLGE takımımıza transfer olursa, eminiz ki yıllardır süren golcü sorununu çözmüş oluruz.

Araştırma: KahramanMarasSpor.Org Ekibi ©