Site Logo

Kİm nereye gİttİ/gİdİyor?

Transfer sezonunun resmen başlamasıyla birlikte sözleşmesi biten oyuncular veya sözleşmesi devam edip göze çarpan oyuncular yeni takımlara transfer oluyorlar.

VELİ KIZILKAYA
Hiç şüphesiz 3 sezon önce transfer ettiğimiz ve 4 seneliğine anlaştığımız Veli Kızılkaya en çok teklif alan oyunculardan bir tanesi. Stoper mevkiinde oynayan 23 yaşındaki yetenekli futbolcumuzu Süper Lig takımları dahil bir çok kulüp transfer etmek istiyor. 2007 Senesinin son aylarında Dinamo Bükreş idmanlarına katılan Veli, kulübümüze teklif edilen düşük fiyattan dolayı transfer edilmedi. Veli özellikle geçen sezon aynı grupta mücadele ettiğimiz Adanaspor'un ilgisini çekmişti ve şu sıralar Adanaspor'un Veli'yi transfer etmek istediği duyulmaktadır. İki sezon önce Ümit Milli Takıma çağrılan Veli'nin kulübümüzde halen 1 sene sözleşmesi bulunuyor.

TAYLAN ELİAÇIK
Bir diğer gelecek vadeden futbolcu ise 24 yaşındaki golcü futbolcu Taylan Eliaçık. 17 Yaşında Mersin İdman Yurdu'nda profesyonel olan Taylan, Mersin haricinde birer sene de Mardin, Erzincan ve Mezitlispor'da oynadı. Taylan 3. Lig'de oynadığı 29 maçta 29 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Abdülkerim Durmaz'ın Taylan'ı kadrodan çıkarmasıyla Ocak 2008'te Kahramanmaraşspor kadrosuna dahil etmiştik. Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor'un Taylan Eliaçık'la anlaştığı resmi olarak açıklandı. Taylan'ın Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi 31 Mayıs 2008'de bitmişti...

OZAN İPEK
2007-08 Sezonuna muhteşem başlayan Ozan İpek'te Kahramanmaraşspor'un 3. Lig'e düşmesiyle pek kalıcı gibi gözükmüyor. İlk sene sakatlığından dolayı pek forma şansı bulamayan Ozan, geçtiğimiz sezon devamlı ilk onbirde sahaya çıktı. Fakat zaman zaman geçirdiği sakatlıklardan dolayı maç eksikleri bulunuyor. Ozan İpek geçtiğimiz sezon en etkili oyunculardan biriydi. Ara transfer döneminde tıpkı Veli gibi Ozan'da Adanaspor'un gündemindeydi. İki sezon önce 4 seneliğine gelen Ozan İpek'in Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi bulunmakta.

MUHİTTİN TEKİN
Ara transfer döneminde Denizlispor'dan kiraladığımız 23 yaşındaki Muhittin Tekin tekrar eski takımına dönüyor. Geçtiğimiz sezon zaman zaman forma şansı bulan Muhittin'in Denizlispor'da 2011'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULAR
Sezon başında Adana Demirspor'dan transfer ettiğimiz Ali Yılmaz'ın;
Ara transfer döneminde Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettiğimiz stoper Aydın Yıldırım'ın;
İki sezondur Yeni Ereğlispor'a kiraladığımız genç futbolcumuz Gökhan Kılıç'ın;
Tecrübeli futbolcumuz Mehmet Zengin'in;
Memleketimizin yetiştirdiği başarılı stoper Paşa Alihaydaroğlu'nun;
ve Akıllardan çıkmayan Zeynel Yaldız'ın;
Kahramanmaraşspor'da sözleşmeleri 31 Mayıs 2008 itibariyle bitmiştir. Bu oyuncularla yeniden anlaşılıp anlaşılmayacağı ilerleyen günlerde belli olacaktır...

Haber: Mehmet İmamoğlu
© KahramanMarasSpor.org