Site Logo

Mehmet Hoca bugün kararInI açIklayacak..!

Bu yıl TFF 3. Lig'inde mücadele verecek olan Kahramanmaraşspor’da teknik direktör konusunu çözümleyebilmek için çalışmalara başlandı. Bu amaçla kulüp başkanı Ali Sercan Saraylı kulüp tesislerinde dün saat 17.30’da teknik direktör Mehmet Şahan ile bir görüşme yaptı.

Başkan başdanışmanı ve genel koordinatör Muzaffer Çaylı’nın da hazır bulunduğu görüşmede başkan Saraylı Mehmet Şahan’dan göreve devam edip etmeyeceği konusundaki görüşlerini sordu. Başkan Saraylı’yı dikkatle dinleyen Mehmet Şahan ise cevap vermek için 24 saat süre istedi. Başkan Saraylı yaptığı açıklamada; “Kongremizi ve görev bölümünü yaptık. Transfer komitesini belirledik. Transfer konusunda çalışmalar başlarken teknik direktör konusunu da halletmek için öncelikle Mehmet Şahan hocamıza teklif götürdük. Öncelikle kendisiyle çalışmak istediğimiz belirttik. Kendisi cevap vermek için 24 saat süre istedi. İnşallah sonucu her iki taraf için de iyi olur. Şu anda kendisinin cevabını bekliyoruz” diye konuştu.

Öte yandan; kırmızı beyazlı ekip taraftarları ise ligin son 6 maçında görev yapan Mehmet Şahan’ın devam etmesi gerektiği yönünde görüş belirttiler.

Kaynak: Ajans46