Site Logo

Kongreye DoĞru..

KahramanmaraşSpor'umuz 24 Mayıs 2008 cumartesi günü yeni yönetimini seçecek.Kongreye 2 gün kalmasına rağmen adaylar hala sessiz ve kimse bir açıklama yapmış değil.Açıklama olsada, kesin bir açıklama olmadı..

Şuanki başkanımız Ali Sercan Saraylı, bırakmayacağını ve aday olduğunu açıklamıştı.Mevcut yönetimden bir kaç ismin yerine yeni isimler ekleyeceğini söyleyen Saraylı takımımızı tekrar eski günlerine döndereceğinin de sözünü vermişti..

Tam resmi olmasada, hemen hemen her kongre öncesinde adaylığını açıklayan M.Sait Yardımcı, bu kongrede de aday olduğunu dile getirdi.Yardımcının aday olduğunu kanıtlayan açıklaması;
Kahramanmaraşspor’a yepyeni bir vizyon kazandırarak, başarılı bir Anadolu takımı oluşturabilmek için daha önceki dönemde yönetime talip olduğunu belirten M.Sait Yardımcı, “Bu külüp hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Ancak Kulübü küçük düşürenlerin artık ellerini Kahramanmaraşspor’dan çekme zamanları gelmiştir"

Diğer bir aday ise eski başkanlarımızdan Muhammed GÜNKUT.Muhammed GÜNKUT'un bundan önceki başkanlık döneminde takımımız Mahçiçek Stadyumundan 12 Şubat Stadyumuna taşınmıştı ve takımımız son anda ligde kalmıştı.Günkut tam olarak aday olduğunu açıklamasada, sözleri aday olacağını niteliyordu.Günkut'un açıklaması;

“Ali Sercan Saraylı, Kahramanmaraşspor’u küme düşürerek başarısız olmuştur. Bu nedenle bırakıp gitmesi gerekir. Oraya çıkıp ta (Ben bırakmayacağım, kongrede yeniden adayım) demesi bence yanlıştır ve doğrusu ben bu sözlerini yadırgıyorum. Çünkü daha önceki birçok başkana sunulmayan maddi ve manevi imkanlar kendisine verilmesine rağmen bu takımı küme düşürmüştür. Bırakıp giderse de bu takım sahipsiz kalmaz.”

Diğer aday ise sezon başında ki kongrede listede olmayan ve sonradan yönetime girerek Genel Kaptanlık yapan ve sonradan yönetimle fikir ayrılığına vardıklarını bahane ederek yönetimden ayrılan Raşit GÜMÜŞER.Raşit Gümüşer bundan bir kaç ay önce Aksu TV de yayınlanan Tarafsız Saha programına konuk olarak katılmıştı ve canlı yayında başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı ama şuanda Gümüşer'den bir açıklama gelmedi ve hala sessiz..

İnşallah hayırlısı olur.Kuşkusuz bu adayların hepsi KahramanmaraşSpor'umuzun menfaati için adaylar.Bizler kim takımımızı başarıya götürecekse, kim bu takımı hak ettiği yere getirecekse, o nun başkan olmasını diliyoruz ve başkan kim olursa olsun, diğer adaylar da başkanın yönetim listesindeymiş gibi takımımız için çalışmalı.Şimdi birlik beraberlik zamanı..

KahramanMarasSpor.Org©

Kongre anketine katılmak için tıklayınız...

Yorumlarınız için tıklayınız...