Site Logo

''Özgüvenİmİz arttI''

Teknik direktörümüz Mehmet Şahan, GASKİ Spor'u iyi futbol oynayarak farklı yenmeyi başardıklarını söylerken, özgüvenlerinin arttığını belirtti..

Şahan, ligde kalmak için mücadele ettiklerini anımsatarak, GASKİ Spor karşısında elde ettikleri 3-0'lık galibiyetle çok önemli bir üç puan kazandıklarını, morallerinin ve özgüvenlerinin arttığını belirtti.

GASKİ Spor'un genç futbolculardan kurulu güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Şahan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''GASKİ Spor ile sahamızda oynayacağımız maçı mutlaka kazanmalıydık. Çalışmalarımızı hep galibiyeti düşünerek yaptık. Oyun planımızı sahada iyi uyguladık, iyi mücadele ettik. Kazanmayı çok istedik ve kazandık. Güçlü bir rakibi iyi futbol oynayarak farklı yenmeyi başardık. Doğrusu maçı farklı kazanacağımızı biz de tahmin etmiyorduk. Bizim için önemli olan kazanmaktı, kazandık.''

Şahan, ligde üç maçlarının kaldığını ve bu maçlardan birincisini Şanlıurfa Belediyespor ile yine kendi sahalarında yapacaklarını, bu maçı da kazanarak ligdeki avantajlı konumlarını korumak istediklerini söyledi.

GASKİ Spor maçında sakatlanan Ozan'ın durumunun ciddi olduğunu ifade eden Şahan, bu futbolcunun Şanlıurfa Belediyespor maçında görev almasının çok zor olduğunu sözlerine ekledi.