Site Logo

Yönetİmden BasIn Bİldİrİsİ

KahramanmaraşSpor'umuzun değerli Yönetimi hafta sonu oynanan KahramanmaraşSpor-İskenderun Demir Çelik Spor maçında mücadelenin hakemlerinin göstermiş olduğu kötü performans ve KahramanmaraşSpor'umuzun aleyhinde vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı haklı olarak tepkisini dile getirmek için bir basın bildirisi yayınlamıştır.

YÖNETİMİN AÇIKLAMASI:

Son günlerde kulübümüz üzerinde oynanan oyunun bir parçası olmayacağız.

K.Maraşspor Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz tarihten bu yana oynamış olduğumuz tüm karşılaşmalarda sporun FAİR PLAY ve futbolun da bir spor olduğu gerçeğiyle hareketle hiçbir zaman üzerimizde oynandığını hissettiğimiz oyunları gündeme getirmemeye özen gösterdik. Ama maalesef bizlerin göstermiş olduğu bu hassasiyet bazı camialar tarafından zaaf olarak algılanmaktadır. Son olarak 13 Nisan 2008 Pazar günü sahamızda oynadığımız İskenderun D.Ç.Spor karşılaşmasında görev yapan hakem triosunun vermiş olduğu yanlı kararlar ; Bizleri bu hafta oynayacağımız kritik Adıyamanspor maçı öncesi bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmıştır.
Buna İnanmak istemiyoruz ama ; eğer hakemlerimizin amacı büyük bir camiaya sahip olan K.Maraşspor u küme düşürmek ise bizimde takım olarak sahaya çıkmamızın hiçbir anlamı yoktur.
Temennimiz , futbolun bir spor olduğu gerçeğini unutmayan ve oynanacak olan karşılaşmaların sadece saha içinde verilen mücadeleyle sonuçlanması gerçeğine inanan camianın bir tek bizler olmadığını bundan sonra görmektir.
Bütün futbol camiası bilmelidirki ; K.Maraşspor futbolu sadece sahada oynayıp ve alın teriyle bu ligde kalacaktır

SAYGILARIMIZLA

KAHRAMANMARAŞSPOR YÖNETİM KURULU