Site Logo

Şahan:"FIrsatlarI DeĞerlendİremedİk"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, İskenderun Demirçelikspor ile yaptıkları maçta çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini, bu pozisyonları değerlendiremedikleri için sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını, çok üzgün olduklarını söyledi.

Maçın her iki yarısında da iyi futbol oynayan takımın Kahramanmaraşspor olduğunu ifade eden Mehmet Şahan, şöyle konuştu:
''İlk golü biz atsaydık karşılaşmayı yüksek olasılıkla galip tamamlayacaktık. İlk golü rakibimiz attı ve bu gol sonrasında telaşa kapıldık. Buna rağmen oyuna hakim olduk, çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmekte başarılı olamadık. 2-0 yenilmemiz kesinlikle oynadığımız futbolun karşılığı değil.''

Şahan, Kahramanmaraşspor'un daha önce de yenilgi aldığını ve her takımın yenilebildiğini ifade ederek, İskenderun Demirçelikspor karşısında aldıkları yenilgiyi unuttuklarını, Adıyamanspor ile oynayacakları maçı düşünmeye başladıklarını bildirdi.

Adıyamanspor'un da Kahramanmaraşspor gibi ligde kalma mücadelesi verdiğini anımsatan Şahan, ''Toparlanmak ve deplasmanda da olsa bu maçı kazanmak için mücadele etmek zorundayız. İyi takımsak bunu başarabiliriz. Biz iyi takım olduğumuza inanıyoruz'' dedi.

Şahan, Adıyamanspor maçı öncesinde sakat ya da cezalı futbolcularının bulunmadığını sözlerine ekledi.