Site Logo

''Hacİz İŞlemİ YanlIŞ Anlamalara Sebep Oldu''

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ali Sercan Saraylı, kulübe ilişkin haciz işleminin kamuoyunda yanlış anlamalara ve değerlendirmelere sebep olduğunu söyledi. Saraylı, haciz işleminin kulübün eski başkanı Hanefi Mahçiçek ve yönetim kurulunun gayretleri ile çözüldüğünü belirtti.

Geçtiğimiz günlerde TFF 2. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor'a 291 bin YTL'lik icra hakkında yönetim bilgilendirme toplantısı düzenlemişti. Yapılan bilgilendirme toplantısında kulübe ilişkin haciz işleminin kamuoyunda yanlış anlamalara ve değerlendirmelere sebep olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı, "Geçmiş dönemlerle ilgili arşiv dosyaları ve Kongre Denetim Kurulu raporları incelendi. Kulübün devlete, bazı firmalara ve futbolculara olan hacizli borçlarından dolayı lisans dahi çıkartamaz duruma düşürüldüğü görüldü. Buna karşın 2005 yılında göreve gelen Hanefi Mahçiçek Başkanlığındaki yönetimin devlete olan borçların taksitlendirilerek düzenli ödemelerini yaptığı anlaşıldı. Diğer firma ve futbolculara da ödemelerinin yapılarak hacizlerin kaldırıldığı görüldü." dedi.

Son haciz işleminin de Hanefi Mahçiçek'in ve yönetim kurulunun gayretleri ve girişimleri sonucunda kaldırıldığı kaydeden Saraylı, böylece kulübün herhangi bir maddi zarar görmesinin önlendiğini ve sorunun çözüldüğünü kaydetti.