Site Logo

KMS 1969 Tar-Der'den teŞekkür..

Kahramanmaraşspor 1969 Taraftarlar Derneği Kasımpaşaspor maçında tribündeki 12. oyuncu rolünü çok iyi oynayan taraftarlara teşekkür etti.

Dernek Başkanı A. Devlet Ülger, yaptığı açıklamada, Pazar günü oynanan ve Kahramanmaraşspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada özellikle tribünlerde 90 dakika durmayarak takıma destek olan Kırmızı-beyazlı takımın taraftarlarına teşekkür etti. Kahramanmaraşspor'un başarısının arttıkça tribünlerin daha da şenlendiğini ifade eden Ülger, şunları söyledi:

"Kahramanmaraşspor çok zor günlerden geçti. Bu sezon itibariyle zorlu günleri artık geride bıraktık. Takımımız, 2. Lig A Kategorisi'ne yükselme hedefine emin adımlarla ilerliyor. Bu zorlu yolda her zaman ihtiyaç duyduğu taraftarı da özellikle Kasımpaşaspor maçında çok iyi bir performans gösterdi. Maça gelen ve takıma destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

Kahramanmaraşspor'un hedefine ulaşacağına inançlarının sonsuz olduğunu belirten TAR-DER Başkanı, taraftarların centilmenlik ve fair play ruhu içerisinde her zaman takımın yanında olması gerektiğini de belirtti. Perşembe günü Alanyaspor ile oynanacak maçta da tribünlerin dolmasını beklediklerini söyleyen Ülger, şöyle konuştu:

"Kahramanmaraşspor, Pazar günü galip geldiği Kasımpaşaspor maçı ile birlikte çıkışa geçecektir. Herkesin bu çıkışa katkı sağlaması gerekiyor. Özellikle tribünlerde takıma verilen destek, oyuncularımızın daha iyi mücadele etmesini sağlıyor. Pazar günü olduğu gibi Perşembe günü Alanyaspor maçında da bayrağını alan stada gelsin. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızın centilmence desteğine ihtiyacımızı var" dedi.