Site Logo

Alparslan: "Kartalspor bİle İnanamadI"

Kahramanmaraşspor'da Kartalspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanırken, teknik direktör Erdal Alparslan, Kartalspor'un bile sahadan galip ayrılmasına inanamadığını söyledi..

Erdal Alparslan, Kartalspor karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen karşılaşmadan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Alparslan, "Maç boyunca rakip kalemize iki defa geldi. Zaten golün birini duran toptan yedik. Karşılaşma boyunca oyunun insiyatifi bizdeydi. İnanılmaz bir futbol oynadık. Takımımla gurur duyuyorum. Ancak bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyordu" diye konuştu.

Çarşamba günü kendi sahalarında Bucaspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Alparslan, bu maçtan 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını kaydetti.

Yükselme Grubu'ndaki maçların zorlu geçtiğini kaydeden Alparslan, "Daha önce de söylemiştim. Bu grupta her takımın şansı var ve her takım birbirini yenecek güçte. Ancak şunu belirtmek lazım ki bu grupta en büyük talihsizliği benim takımım yaşadı. Oynadığı futbolun karşılığını alamadı. Ama ben takımıma güveniyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Amacımız A Kategorisi'ne yükselmek" dedi.

Bünyamin dışında takımda eksik ve cezalı futbolcunun bulunmadığını belirten Alparslan, Bucaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.