Site Logo

Alparslan: "TelaŞ ve panİk yaŞadIk"

Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Erdal Alparslan, Siirtspor karşısında aldıkları 3-0'lık yenilginin, telaş ve panikten kaynaklandığını söyledi..

Erdal Alparslan, deplasmanda oynadıkları Siirtspor maçına iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Gereksiz bir telaş ve panik yaşadık. Telaş ve panik yaşayınca iyi oynayamadık ve basit hatalarımız sonucunda kalemizde 2 gol gördük, ilk yarı sonunda soyunma odamıza 2-0 yenik döndük'' dedi.

Siirtspor karşısında cezalı ve sakat 4 futbolcudan yoksun mücadele ettiklerini ifade eden Alparslan, ikinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi futbol oynamalarına karşın girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini vurguladı.

Alparslan, çok önemli bir 3 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Bizim bu yenilgiyi bir an önce unutmamız, önümüzdeki Eskişehir maçını düşünmemiz gerekiyor. Önümüzde uzun bir yol var ve böyle puan kayıplarını tüm takımlar yaşayacak. Taraftarımızın önünde Eskişehirspor'u yenip yolumuza devam edeceğiz. Sarı kart cezası biten Paşa ve Orhan'a bu maçta görev verebileceğiz. Grubumuzun güçlü takımlarından Eskişehirspor'u yenmek için elimizden geleni yapacağız.''

Alparslan, Eskişehir maçının hazırlıklarına başladıklarını sözlerine ekledi.