Site Logo

Örnek İŞadamI Alİ Cİlve

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor Kulübü tarafından başlatılan, Otobüs Alım Kampanyasına işadamı Ali Cilve 5.000 YTL maddi destekte bulundu.

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanlığını başarıyla sürdüren ve aynı zamanda As Beton Prefabrik Yapı Elemanları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olan işadamı Ali Cilve, Kahramanmaraşspor’a alınacak olan otobüs kampanyasına 5000 YTL yardımda bulunarak herkese örnek oldu.

As Beton Prefabrik Yapı Elemanları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olan işadamı Ali Cilve, 5000 YTL’lik çeki, kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gök’e teslim ederken yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Kahramanmaraşspor’un yıllardır bir otobüsü bulunmuyor. Bu, Kahramanmaraş şehri adına üzücü bir olaydır. Kasaba takımlarının bile son model otobüsleri bulunuyor. Ama yıllardır Kahramanmaraşspor’umuzun otobüsü yok. Başlatılan kampanyayı çok yerinde buluyorum. Tüm kentin bu kampanyaya destek olması lazım. Kahramanmaraş’ın tanıtımını en iyi Kahramanmaraşspor yapar. Alınacak olan otobüse bizimde bir katkımız olsun istedik. Bu takım için herkes bir bütün olmalıdır” dedi. kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gök’ de yaptığı konuşmada, “Sayın, As Beton Prefabrik Yapı Elemanları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ali Cilve yaptığı bu örnek davranıştan dolayı teşekkür ederiz. Kahramanmaraşspor’umuza alınacak olan otobüs kampanyasına tüm kentten destek bekliyoruz. Türkiye’de başka Kahramanmaraş yoktur. Bu takımın daha başarılı olması için herkes elini taşın altına koyması lazım. Bu kampanya’ya tüm kentten destek bekliyoruz.” dedi.