Site Logo

KahramanmaraŞspor Nİhat Kahvecİ'yİ neden İstemedİ..

MANŞET GAZETESİNDE yayınlanan ve Spor Yazarımız Serdar BURSALI'nın yaptığı habere göre Kahramanmaraşspor NİHAT Kahveciyi istememiş...

Bu iddianın sahibi

1997-98 Bjk 15 Yaş Grup Ant. 1998-99 Bjk B Gençler Ant. 1999-2000 Bjk A Gençler Ant. Görevlerinde bulunduğu süre içerisinde birçok yurt dışı ve yurt içi müsabakalarda birçok şampiyonluk ve dereceler almış. Bu süre içerisinde Nihat Kahveci' nin Beşiktaş alt Yapısına katılıp A Takımına kazandırıldığı 1 yıl içindeki sürede antrenörlüğünü yapmış. Tekinoktay'ın Paf takımdaki golcüsü Nihat'dı. Evet, bu iddianın sahibi Nihat Kahvecinin Teknik Direktörlüğünü yapmış. Hürser Tekinoktay’ın kendisi. Kendisine ait web sitesinde yer verdiği bu haberi sizlerle paylaşıyoruz.

1997 Ağustos ayında Kahramanmaraş Kulübünün idarecileri İstanbul'da yaşayan Akif Sarıfakioğlu ile Beşiktaş Fulya A takım tesislerini ziyaret ederler. Amaçları 3. ligde mücadele eden takımlarının gol sıkıntılarını çözmektir. Profesyonel takım kadrosundan bir kaç isim araştırırlar ve pek tatmin olmayarak dönerlerken, Alt Yapı tesislerine uğrayarak Akif Sarıfakioğlu'nun eski arkadaşı olan Tekinoktay'ı ziyaret ederler. Sohbetin arasında geliş amaçlarını açıklarlar ve Tekinoktay Nihat Kahveci'nin de olur fikrini alarak kendilerine Nihat'ı tavsiye eder, ancak o günlerde Genç takım oyuncusu olan Nihat Kahveci 3. ligde tecrübesiz olabileceği düşüncesiyle pek rağbet görmez.

Kahramanmaraşspor'un almadığı Nihat Kahveci'yi iki ay sonra Tekinoktay'ın Fuat Yaman'a önermesi ile Nihat'ın futbol seyri değişir. Yaman'ın ve Toshack'ın cesaretli çabaları ile A Takıma alınıp Kasım 1997'de BJK Profesyonel takımında Bursaspor'a karşı ilk resmi maçını oynayan Nihat Kahveci, BEŞİKTAŞ'IN yeni yıldızı olmuştur!

Haber: Serdar BURSALI
Kaynak: Manşet Gazetesi