Site Logo

K.MaraŞsporumuza İlk destek Valİmİz İlhan AtIŞ'tan geldİ

İkinci Lig B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele verecek olan Kahramanmaraşspor'a otobüs alımı için kampanya başlatılacak..

Kırmızı-beyazlı takıma otobüs kazandırmak için ilk destek, Kahramanmaraş Valisi İlhan Atış'tan geldi.

Kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Valisi Atış'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili de olan Mahçiçek, ziyarette Kahramanmaraşspor'un yıllardır otobüsü bulunmadığına işaret ederek, ''İlçe takımlarının bile son model otobüsleri var. Kahramanmaraşspor deplasman maçlarına giderken emanet otobüslerle gidiyor. Artık, takımımız yükselme gurubunda mücadele edecek. Deplasmanda oynayacağımız karşılaşmalara Cuma gününden hareket etmek zorundayız. Takıma mutlak surette otobüs alınmalıdır. Bu konuda sayın valimizden, belediye başkanımızdan, sivil toplum örgütlerinden ve Kahramanmaraş halkından destek istiyoruz. Otobüs aldığımızda takımımız daha rahat imkanlarla deplasman maçlarına gidecektir.'' dedi.

Vali İlhan Atış da Kahramanmaraşspor'un bu sezon elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını ifade ederek, ''Elbette ki Kahramanmaraşspor'a otobüs alınmalıdır. Bu büyük bir eksikliktir. Önümüzdeki günlerde Emniyet Müdürlüğü'ne yeni ekip arabaları alınması için bir kampanya başlatacağım. Bu kampanya çerçevesinde bir havuz oluşturarak, Kahramanmaraşspor'a da bir otobüs alalım. Tabii ki Kahramanmaraşspor'u da düşünmek zorundayız. Bunun için elimden gelen gayreti vermeye hazırım.'' diye konuştu.

Ziyaret sonunda Mahçiçek, Vali Atış'a üzerinde ''İlhan Atış'' yazılı Kahramanmaraşspor forması hediye etti.