Site Logo

Hepsİ Kahraman!

Kahramanmaraş’ın teknik direktörü Erdal Alparslan, takımından övgüyle bahsetti. Tecrübeli hoca, “Mütevazı bir bütçeye rağmen iyi çalıştık ve başarılı olduk. A Kategorisi’ne çıkacağız” diye konuştu

Takımıma güveniyorum
İkinci Lig B Kategorisi 5.Grup’ta zirvede yer alıp, adını Yükselme Grubu’na yazdıran Kahramanmaraş’ın teknik direktörü Erdal Alparslan, FANATİK’e iddialı açıklamalar yaptı. Mütevazı bir bütçeyle lige girdiklerini ve kimsenin şans tanımadığı bu takımla başarılı olduklarının altını çizen Alparslan, “Biz sergilediğimiz mücadelenin hakkını aldık. Bu başarıda futbolcularımın payı çok büyük. Onların hepsi birer kahraman. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve Yükselme Grubu’nda da zirvede yer alabilmek için kamp boyunca çok iyi çalıştılar. Hepsine güveniyorum” dedi.

Yeniler uyum sağladı
Yükselme Grubu’nda zorlu rakiplerin kendilerini beklediğini vurgulayan tecrübeli hoca, “Her takım belli engelleri aşarak bu noktaya geldi. Yaptığımız gözlemlerde rakiplerimizin kadrolarını güçlendirmek için önemli adımlar attığını gördük. İyi-kötü ayrımı yapmadan, bütün takımlara aynı önemi vereceğiz. Sezon bitiminde A Kategorisi’ne çıkacağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı. Alparslan, transfer döneminde kadroya dahil edilen Onur, Serkan, İnan, Zeynel, Fuat ve Emin’in takıma çabuk uyum sağladığını da sözlerine ekledi.