Site Logo

K.MaraŞ 2 oyuncu daha alacak

Stoper ve santrfor olmak üzere iki futbolcu daha alacaklarını belirten Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, "Kulübün maddi durumunu göz önünde bulundurarak tranfer çalışmalarımız devam ediyor. Anlaşmaya vardığımız, Eskişehirspor'dan Onur, Maltepespor'dan Serkan, Boluspor'dan Zeynel, Erciyesspor'dan Emin, Kasımpaşadan İnan ve Marmarisden Fuat takımla çalışmaya başladı. Bu futbolcular haricinde stoper ve santrfor olmak üzere 2 oyuncu daha alacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

Takımın moral olarak iyi durumda olduğunu ifade eden Alpaslan, yeni oyuncuların takıma çabuk uyum sağlamasının sevindirici olduğunu kaydetti. Taraftarlara klasmanda olduğu gibi Play-off'ta da coşku yaşatmak istediklerinin dile getiren Alpaslan, "Kamp güzel bir atmosferde devam ediyor. Olumsuz bir havayla karşılaşmadık. Ayrıca takıma yeni katılan oyuncuların çabuk uyum sağlaması bize moral kattı. İnşallah, taraftarımızın da desteği ile Play-Off da başarılı olacağız. Onlara klasman da tattırdığımız çoşkuyu, play-off'da da tattırmak istiyoruz" diye konuştu.

Hazırlıklar devam ederken, takımın yapacağı hazırlık maçları da belli olmaya başladı. Kahramanmaraşspor, Pazar günü 3. lig takımlarından Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ilk hazırlık maçına çıkacak. Takım, 14 Ocak tarihinde Malatya'da Malatyaspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde de hazırlık maçlarını sürdürecek.