Site Logo

Alparslan'dan İlk yarI deĞerlendİrmesİ

Erdal Alparslan, kulüp basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı ve yardımcı antrenör Semih Ağra ile düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısını değerlendirdi.

Alparslan, Kahramanmaraşspor'un ilk yarıda başarılı olduğuna inandıklarını belirterek, ''Sıkıntılı ve stresli günler yaşadık, ama ilk yarının tamamlanmasına bir hafta kala Play-off'a yükselerek başarıya ulaştık'' dedi.

Alparslan, elde edilen başarıların kolay kazanılmadığını ifade ederek, başta ekonomik olmak üzere karşılaşılan sıkıntıların aşılmasının önemli olduğuna işaret etti.

Bazı kesimlerin, takım hakkında önyargıları bulunduğunu ifade eden Alparslan, ''Şahsıma ve takımımıza karşı bazı kesimlerin önyargısı vardı. Bu önyargının oluşmasının tek nedeninin benim tarzım ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman duruşumuzla ilgili olarak, şartlara göre, kişilere göre hareket etmeyiz. Bazılarının tarzına bizim tarzımız uymadı. Ben, yapacağımız işten hiçbir zaman ödün vermedim. Biz, aldığımız kararlardan şekle göre, takımın galibiyeti ve mağlubiyetine göre hareket etmeyiz. Belli bir standardımız, prensibimiz ve anlayışımız var. O yönde çalışmalarımıza pür dikkat devam ediyoruz. Bunlar bizi Play-off'a, (A) Kategorisi'ne çıkartır. Yani başarıyı kendimize, başarısızlığı bir başka yere havale edecek, onların arkasına, başka türlü mazeretlere sığınacak halimiz yok. Bu arada, uyuşamadığımız 4 futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık. Milli takıma 4 futbolcu verdik, bunların gururunu yaşıyoruz. Şu anda transfer için 10-12 futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Başta orta saha olmak üzere ihtiyaç duyduğumuz mevkilere futbolcu almayı düşünüyoruz.'' diye konuştu.