Site Logo

3 K.MaraŞspor'lu Ümİt Mİllİ TakIm kampIna çaĞrIldI!

Pazar günü Şanlıurfaspor önünde aldığı galibiyetle Play-Off'u garantileyen ilimizin kırmızı-beyazlı takımı Kahramanmaraşspor, futbolcularını bir bir milli takıma gönderiyor. Bu sezon ligde başarısıyla fırtınalar estiren lider Kahramanmaraşspor, Pazar günü Hanefi Mahçiçek Stadında seyircisiz oynadığı karşılaşmayı 3-2 kazanmasını bilerek, ligin bitimine bir hafta kala Play-off'da mücadele etmeyi garantiledi.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine toplayarak, gündem oluşturan kırmızı-beyazlı ekibimiz Kahramanmaraşspor, Play-off'a çıkmanın mutluluğunu yaşarken, diğer yandan da ümit milli takıma 3 futbolcu göndermeni sevinci içerisinde.

Bu konuda görüşlerini aldığımız Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı Mustafa Gök, yaptığı açıklamada takımın son durumunu ve ümit milli takım kampına davet edilen futbolcular hakkında şunları söyledi: "Biz yönetim olarak sezon başı hedefimizi Play-off'a çıkmak olarak belirledik. Yakaladığımız başarılı istikrar sayesinde ilk hedefimizi gerçekleştirdik. Ligin bitimine son hafta kala Play-off'u garantiledik. Kahramanmaraşspor hedefi olan bir takımdır. Henüz hedeflerimiz bitmedi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların birbirine olan uyumu, güveni bizlere başarıyı getirdi. Bizlere bu duyguyu yaşatan teknik heyete ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. her şeyin en iyisine layık olan Kahramanmaraş'mız'ın adını, Play-off'da da alnımızın akıyla mücadele ederek gururla söz ettireceğiz. Bu sezon yakaladığımız başarının devamı gelecektir. Artık her yerde Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşspor konuşuluyor. Yakalanan başarı bizlere milli takımlarımızın kapılarını da sonuna kadar açtırmış oldu. İlk olarak takımımızın başarılı futbolcularından Veli Kızılkaya'yı, 49 futbolcunun davet edildiği A Milli Takım kampına gönderdik. Hemen arkasından da yine takımın başarılı ve genç futbolcuları Bünyamin Kılınç, Gökhan Kılıç ve Serdar Deliktaş Ümit Milli Takımı ve Genç Milli takım aday kadrolarına davet edildiler. Bu futbolcularımızı dün Malatya'ya götürerek teslim ettim. Milli Takımı ve Genç Milli takım kampı 03-06 Ocak 2006 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Ayrıca burada bir turnuva düzenlenerek davet edilen futbolcular milli takımlara kazandırılacak. Davet edilen bu futbolcularımız 21 Aralık tarihine kadar Malatya ilinde yapılan uyum kampında olacaklar." dedi.

Biz de Milli Takımlara davet edilen bu futbolcularımızı kutlar, başarılar dileriz.