Site Logo

TaraftarImIzIn coŞkusu sokaĞa taŞtI..

Kahramanmaraşsporun Şanlıurfaspor karşısında aldığı 3 puan Kahramanmaraşspora play-off grubuna yükselmeyi garantiledi. Adıyamanspor karşılaşmasında çıkan küçük çaplı olaylar yüzünden bir maç seyircisiz oynama cezası alan Kahramanmaraşspor zorlu Şanlıurfa müsabakasını kendi evinde seyircisiz oynadı. Çok çekişmeli, bol gollü ve çok kartlı bu karşılaşma uzatma dakikalarında herkesin nefesini kesti. 90+3 te devreye giren Kahramanmaraşlı Bünyamin play-off u garantileyen ve Kahramanmaraşspora 3 puanı getiren golü kaydetti. Göz yaşlarına hakim olamayan Teknik kadrosundan oyuncusuna ve taraftarından yönetimine herkes kelimenin tam anlamıyla bayram yaptı.

Galibiyet sevincini maç sonrası galibiyet turuyla kutlayan taraftarlar akşam saat 19,30 da müftülük önünde toplandı. Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği Başkanı Alaeddin Devlet Ülgeri in ve Taraftarlar Derneğinin organize ettiği konvoy Kahramanmaraş turu attı. Müftülük önünden hareket eden konvoy çocuk bahçesinden binevlere ve daha sonra da yine şehir merkezine gelen konvoy müftülük önünde coşkuyu doruğa çıkardılar. Balkonlarından camlarından konvoyu izleyen Maraşlılar da sevince ortak olup konvoyu alkışa boğdular. Bir çok kulüp yöneticisinin de katıldığı bu eğlence de Halaylar çekildi şampiyonluk sloganları atıldı ve daha sonrada hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Organizasyonu düzenleyen Alaeddin Devlet Ülger ve Dernek Yönetimine sevincimize ortak olan tüm Maraşlılara teşekkür ediyoruz!