Site Logo

Kahramanmarasspor Play-off'da

Teknik direktör Erdal Alparslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor da olsa Şanlıurfaspor'u yenip birinci hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor'u karşılaşmanın son dakikası oynanırken kazandıkları golle mağlup ettiklerini anımsatan Alparslan, şöyle konuştu:

''3-2 galibiyetimizle sona eren Şanlıurfaspor karşılaşması beklediğimizden de zor oldu. Rakibimiz skoru 2-2 yaptıktan sonra kalesini başarıyla savundu. Son dakikada attığımız golle skoru 3-2 yaptık. Farklı kazanabileceğimiz bir maçı zor kazandık, ama sonuç önemli ve biz bir maçımız daha olmasına karşın ilk hedefimiz olan Yükselme Grubu'na kalmayı başardık. Şimdiki hedefimiz İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'ne yükselmek.''

Alparslan, kulüpte geçen yıl göreve geldiğinde takımın ligde kalma mücadelesi verdiğini anımsatarak, ''Geçen yıl ligde kaldık, bu sezon Yükselme Grubu'na çıkmayı başardık. Bu küçümsenmeyecek bir başarıdır, futbolcularımı kutluyorum. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Alparslan, Yükselme Grubu'na kalmayı garantilemeleri bir yana bu karşılaşmayı da kazanmayı hedeflediklerini bildirdi.