Site Logo

İŞlem tamam!

Kahramanmaraşspor bu galibiyetle puanını 32’ye çıkartarak ligin bitimine 1 hafta kala play-off grubunda oynama hakkını kazanmış oldu.

Kahramanmaraşspor evinde seyircisiz oynadığı maçta Şanlıurfa takımını mucizevi bir şekilde 3-2 mağlup ederek ligin bitiminie 1 hafta kala play-off grubunu garantiledi.
Maça hızlı başlayan ve 13 dakikada Bünyamin’le öne geçen Kahramanmaraşspor, 41’de Serdar’la durumu 2-0’a getirene kadar saç baş yoldurtan mutlak 5 gol poziyonundan yararlanamadı. 43.de Ş.Urfanın golüyle durum 2-1 oldu ve devre bu şekilde kapandı. 2. yarının başlaması ile birlikte, sahada ilk yarının fırtına takımı gitmiş yerine sahada yürüyen 11 kişi gelmişti.

İkinci yarı ile birlikte Kahramanmaraş kalesini abluka altına alan Ş.Urfa spor, 69’da 2. golünü bularak zaten sessiz olan Mahçiçek stadını biraz daha sessizliğe gömdü. Bu dakikadan sonra, ayakta bile durmanın zor olduğu çok ağır zeminde zayıf kalan Gökhan’ı değiştirmeyi akıl edebilen Erdal Alpaslan, Ş.Urfa’dan bir oyuncununda kırmızı kart görmesinden sonra oyunda tekrar üstünlüğü ele geçirme çabasına girişti.
Stada bulunan herkes Osmaniye’den gelen Osmaniye-Siirt maçındaki 1-1’lik beraberlikten teselli bulmaya çalışırken, sahneye çıkan Bünyamin uzatmaların son dakikasında, play-off’u garantileyen 3. golü Ş.Urfa ağlarına bıraktı.

Kahramanmaras Akdeniz Gazetesi