Site Logo

BaĞrIaçIk: ''ŞanlIurfaspor'u yeneceĞİz''

Türkiye İkinci Lig B Kategorisi 5. gurupta 30 puanla lider durumda bulunan kırmızı-beyazlı ekibimiz Kahramanmaraşspor'da hedef mutlak 3 puan.

Pazar günü Hanefi Mahçiçek stadında Şanlıurfaspor'u ağırlayacak olan edeler, bu maçtan mutlak suretle üç puan almayı hedefliyor. Kahramanmaraşspor'un Pazar günü saat 13:30 da karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı, cezalı olmasından dolayı seyircisiz olacak.

Kahramanmaraşspor ikinci başkanı Mehmet Bağrıaçık yaptığı açıklama da, Şanlıurfaspor'u yenecek güce sahip olduklarını belirterek şunları söyledi.

"Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Şanlıurfa maçında tek dezavantajımız seyircisiz oynamak olacaktır. Biz tüm yüreğimizle inanıyoruz ki bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak önümüze bakacağız" dedi.

Bağrıaçık, "Kahramanmaraşspor hedefi olan bir takımdır. Sezon başı hedefimizi play-off'a çıkmak için belirledik. İlk hedefimize oldukça yakınlaştık. Ligde oynayacağımız son iki karşılaşmadan en az 4 dört puan aldığımız taktirde play-off'u garantilemiş olacağız. Takımımız çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Kahramanmaraşspor'da sarı kart cezalısı Zafer dışında eksiğimiz bulunmamaktadır. Pazar günü üç puan alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber: Akdeniz Gazetesi