Site Logo

KahramanmaraŞ'In hedefİ lİderlİk

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Erdal Alparslan, son 2 maçı da kazanarak Play-off'a lider olarak gitmek istediklerini söyledi.

Alparslan, son haftalarda düşüş yaşadıklarını, bunun da kadronun yetersizliğinden kaynaklandığını ifade etti. Şanlıurfa Belediyespor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini; ancak 3 puan için varlık gösteremediklerini anlatan Alparslan, "Takımımızın en önemli oyuncusu Veli'nin olmayışı oyun planımızı bozdu. Golü yedikten sonra beraberliği yakalayabilmek için çok çalıştık. Ancak bunda da başarılı olamadık. Neticede iyi bir oyun ortaya koyamadık" dedi. Aldıkları mağlubiyetle rakiplerinin kendilerine yetiştiğini kaydeden Alparslan, şöyle konuştu:

"Son 2 haftaya maalesef stresli girdik. Elimizdeki şansı iyi kullanamadık. Kendi sahamızda seyircisiz oynayacağımız Şanlıurfaspor maçını kazanmaktan başka çaremiz olmayacak. Buraya kadar getirdik. Sonucu da iyi bitirmek istiyoruz. 2 maçtan 4 puan alabilirsek Play-off'a lider olarak gideceğiz."

Kadronun yetersiz olduğundan dert yanan Alparlan, "Formsuz olan oyuncularımızın yerine oynatabileceğim oyuncu yok. Bunun üzerine sakat ve cezalı oyuncular da eklenince sıkıntılar yaşamaya başladık. Bütün bu olumsuzluklar da oyun planımızı bozdu. Son haftalarda yaşadığımız düşüşü kadronun yetersizliğine bağlıyorum. Ancak bunu mazeret olarak görmüyorum. Bu haftaya kadar iyi bir mücadele örneği gösterdik. Tek amacımız Play-off'a kalmaktır" şeklinde konuştu.