Site Logo

Edelerde herŞey play-off İçİn

İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Erdal Alparslan, Cizrespor'u sahasında yenerek çok zor bir engeli daha yara almadan geride bıraktıklarını söyledi.

Alparslan, Cizrespor ile deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kazandıkları karşılaşmaya ilişkin değerlendirmesinde, liderliklerini sürdürmek için kalan 3 maçta çok dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Önceki hafta Kahramanmaraş'ta oynadıkları maçta Adıyamanspor'a 1-0 yenildiklerini anımsatan Alparslan, şöyle konuştu:

'Adıyamanspor karşısında hiç de beklemediğimiz bir yenilgi almıştık ve bu yenilgiyi deplasmanda telafi etmeyi düşünerek Cizre'ye gittik. Cizre'nin zor bir deplasman olduğunu herkes biliyor. Nitekim hem biz hem de Cizrespor sahaya kazanmayı düşünerek çok istekli başladı. Rakibimiz baskılı oyununun sonucunda ilk yarıyı 1-0 önde kapamayı başardı.

Devre arasında soyunma odasında futbolcularımdan lider takımın futbolcularına yakışır bir oyun ortaya koymalarını istedim. İkinci yarıda biraz daha fazla risk aldık ve rakip kaleye daha fazla atak yaptık. Nitekim 2 gol attık ve skoru lehimize çevirdik. Rakibimiz son 10 dakika beraberliği yakalamak için bizi baskı altına aldı, ama kalemizi başarıyla savunduk ve Kahramanmaraş'a 3 puanla dönmeyi başardık.''

Cizrespor karşısında aldıkları galibiyet dolayısıyla futbolcularını kutladığını ifade eden Alparslan, 8 Kasım 2005 Perşembe günü deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacaklarını, karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını bildirdi