Site Logo

RövanŞI mutlaka alacaĞIz!!

Grupta geçen pazar maç oynanmaması nedeniyle hem dinlenen, hem de Adıyamanspor maçının hazırlıklarını devam ettiren kırmızı-beyazlı ekipte, rövanşı almanın hesapları yapılıyor.

Teknik direktör Erdal Alpaslan, Adıyamanspor maçının kolay geçmeyeceğini, ancak kendilerinin play Off hedefine bir adım daha yaklaşmak için bu maçı kazanmak mecburiyetinde olduklarını belirtti.

Şu anda takımda ciddi bir problemin bulunmadığını, sakatlıkları kısmen devam eden birkaç futbolcunun pazar gününe yetişeceğini belirten Erdal Alpaslan, ''Cezalı oyuncumuz da yok. Adıyamanspor karşısına tam kadro çıkacağız. Pazar günü seyircilerimize güzel futbol ile birlikte galibiyet de armağan etmek istiyoruz'' dedi.

Alpaslan, Kahramanmaraşspor'un grupta kalan 5 maçı bir final havasında oynayacağını ve bunu gerçekleştirmek içinde özellikle iç sahalarda büyük desteğe ihtiyaçlarının bulunduğunu belirterek, ''Artık, hedefe iyice kilitlendik. Geriye dönüş yok. Bu başarı, sevinç ve heyecanı birlikte yaşamak için pazar günü daha fazla seyirciyi destek vermeye davet ediyoruz'' diye konuştu.