Site Logo

K.MaraŞspor'a destek olalIm!

Kahramanmaraşspor bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartıyor..

Yıllarca her zaman her yerde dile getirdiğimiz “Kahramanmaraş’ın tanıtıma ihtiyacı var” ibaresini yıkmak artık elimizde. Çünkü Kahramanmaraş’ın tanıtımını bu kentin takımı Kahramanmaraşspor şuanda çok iyi yapıyor. Artık tüm Türkiye’de Kahramanmaraşspor’un adı geçiyor, herkes Kahramanmaraşspor’un başarısını konuşuyor.
İlimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor, Türkiye 2. Lig B Kategorisi 5. gurupta 27 puanla, en yakın takipçisi İskenderun Demir Çelik Spor’a 5 puan atarak liderlik koltuğunda bulunuyor. Kahramanmaraşspor’un ligde sadece 5 maçı kaldı. Kırmızı-beyazlı ekibimiz adım adım play-off’a gidiyor.
İşte asıl destek şimdi lazım. Kahramanmaraş’ın tanıtımını en iyi şekilde Kahramanmaraşspor yapar, bu fırsatı mutlaka değerlendirmemiz şart. Herkesin bu takıma sahip çıkıp, elini taşın altına koyması lazım.

Büyük Başkan MAHÇİÇEK
Stat, maç günleri adeta inliyor, “Büyük Başkan Mahçiçek” diye. Evet sayın Hanefi Mahçiçek bu cümleye fazlasıyla layık.

AKP Kahramanmaraş milletvekili ve Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek bu memleket için çok büyük bir şans. Sayın Mahçiçek gece gündüz bu memlekete daha iyi nasıl hizmet yaparım diye çalışıyor. Kahramanmaraş halkının çok sevdiği sayın Hanefi Mahçiçek güler yüzünü kimseden esirgemiyor. Kahramanmaraş’a geldiği günlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Herkesin sorunlarını birebir dinleyip yardımcı olmaya çalışıyor.

Oldukça yoğun çalışan Hanefi Mahçiçek, bir yandan da gurupta lider olan Kahramanmaraşspor’u başarıdan başarıya koşturarak sporsever halkında takdirini kazanıyor. Bir futbol takımını taşımak, şampiyonluğa koşturmak çok zor birşey. Bu zorlukların üstesinden gelen sayın Hanefi Mahçiçek’i ayakta alkışlamak gerek. Çünkü büyük başkan Mahçiçek, bu alkışa fazlasıyla hak ediyor. Gelin birlik beraberlik içerisinde olup bu takıma maddi manevi destek olalım. İşte tanıtım yapma fırsatı. Kahramanmaraşspor Play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu takıma, şimdi daha çok para lazım. Çünkü şampiyonluğa oynayan bir takımın masrafları daha çok oluyor. Sayın valinin, işadamlarının, bürokratların, belediye başkanının ve tüm Kahramanmaraş halkının takıma maddi manevi destek olması lazım.

Çünkü Türkiye’de başka Kahramanmaraş yok…

Kahramanmaraşspor hiç yok…