Site Logo

Alparslan: "KazanmasInI bİldİk.."

Alparslan, yaptığı açıklamada, Osmaniyespor'u 3-0 yendikleri maçın ardından önemli bir engeli daha kayıpsız geride bıraktıklarını vurgulayarak, galibiyet nedeniyle futbolcularını kutladı.

Osmaniyespor maçına iyi başlayamadıklarını, bunda rakibin 9 futbolcuyla savunma yaparak maça başlamasının etkili olduğunu ifade eden Alparslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

''Rakibimizin kalesini 9 kişiyle savunması karşısında maça istediğimiz gibi başlayamadık ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarının hemen başında kazandığımız gol ile 1-0 öne geçtik ve rakibimizin direncini kırdık. Sonuçta önemli bir maçtan 3 puanı 3 golle kazandığımız için sevinçliyiz.''

Alparslan, güçlerini sahaya yansıtabilmeleri halinde gruptaki tüm takımları yenebileceklerini ifade ederek, birkaç haftadan bu yana iyi futbol oynamamalarına karşın kazanmasını bildiklerini ifade etti.

Deplasmanda 16 Kasım 2005 Çarşamba günü Siirtspor ile zor bir maç oynayacaklarını anımsatan Alparslan, eksikliklerinin olmasına karşın bu maçta da 3 puan için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.