Site Logo

Lİderlİk Sevİncİ..

Bu sezon, play-offa yükselip, A kategorisine çıkmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip, geleceğe umutla bakıyor.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş'ın gösterdiği yüksek performans ve oynadığı futbol kalitesiyle ilk devreyi lider olarak tamamlamayı hak ettiğini ifade etti.

İlk yarıda, bazı maçlarda büyük şanssızlıklar yaşayıp, önemli puanlar kaybettiklerini hatırlatan Mahçiçek, buna karşın iyi mücadele ederek ilk yarıyı lider olarak tamamlamayı başardıklarını ifade etti.

Başkan Mahçiçek, ikinci devreyi de lider olarak kapatıp, Play-Off'a katılacaklarına inandıklarını kaydederek, ''İlk yarıdaki başarıyı yönetici, teknik heyet, futbolu ve taraftarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yakaladık. Bunu, ikinci yarıda da sürdürmeye kararlıyız. Ben, hep şunu söyledim, Kahramanmaraşspor, bu kent için çok önemli. İlimizin, ekonomisi, tanıtımı ve sosyal hayatının gelişmesi bakımından önemli bir yere sahip. Bu nedenle, takımımızı daha iyi noktalara taşımak zorundayız. Bu sezon kendimize bir hedef koyduk. Play-Off'a çıkıp, daha sonra da A Kategorisine yükselmek istiyoruz. İlk yarıda 9 maç oynadık. Her türlü şanssızlığa rağmen liderliği yakaladık. Bunu devam ettirip inşallah ileride süper ligde mücadele edebilecek bir takım oluruz. Hedefimize ulaşmak için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kadromuz yeterli görülüyor. Ancak, Play-Off'a yükseldiğimiz takdirde Ocak ayındaki ara transfer döneminde eksik görülen mevkilere 1-2 futbolcu takviye edebiliriz.'' diye konuştu.