Site Logo

Erdal Alpaslan: "Tek hedefİmİz galİbİyet"

Takımımız, Adıyamanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Zorlu maç için yoğun bir hazırlık döneminden geçen kırmızı-beyazlı ekipte, sezon başından beri sakat olan Cüneyt'in tamamıyla iyileşip kadrodaki yerini alması, futbolcuların moralini yükseltti.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, liderliği sürdürebilmek için Adıyamanspor maçına galibiyet için hazırlandıklarını söyledi.

Alpaslan, uzun bir sakatlık dönemi geçirip iyileşen Cüneyt'in, kadrodaki yerini aldığını ve Adıyamanspor maçında forma giyebileceğini bildirdi.

Kart cezalısı Cengiz ve sakat olan Serdar dışında eksikleri bulunmadığını ifade eden Alpaslan, şöyle konuştu:

''Adıyamanspor maçı için yoğun bir hazırlık döneminden geçiyoruz. Tek hedefimiz galibiyet. Bunu başarabilirsek, şampiyonluk yolunda büyük mesafe katederiz. Ekibimin moral ve motivasyonu en üst düzeyde. Futbolcularım hırslı ve istekli çalışıyor. Bu hırs ve istek galibiyet umutlarımızı daha da artırıyor.''

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Hanefi Mahçiçek ise takımın Adıyamanspor maçı öncesinde moralini daha da yükseltmek için Siirtspor maçında alınan galibiyet primlerinin dağıtılacağını söyledi.

Mahçiçek, ''Takımımızın şampiyonluk yarışında geri kalmaması için yönetim kurulumuz elinden gelen çabayı göstermektedir. Geçen hafta da maç öncesinden primleri dağıttık. İyi bir hava yakaladık ve 3 haftadır ligde galip geliyoruz. Bu hafta da takımımızın deplasmandan eli boş dönmeyeceğine inanıyorum'' diye konuştu.