Site Logo

AdIyamanspor'da lİderİ devİrme hesaplarI..

İkinci Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, hafta sonunda sahasında grup lideri Kahramanmaraşspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor..

Kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, yaptığı açıklamada, sezona iyi başlamamakla birlikte kısa sürede toparlanacaklarına ve başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.

Bu sezon ilk galibiyetlerini geçen hafta Adıyaman'da Osmaniyespor'u 2-1 yenerek aldıklarını hatırlatan Bozdoğan, grup lideri Kahramanmaraşspor'u yenip ikinci galibiyetlerini almayı hedeflediklerini belirtti.

Bozdoğan, iyi futbolculardan kurulu bir ekip olduklarına dikkati çekerek, açıklamasını şöyle sürdürdü:
''Çok puan kaybettik, ama grubumuzdaki diğer takımlar da puan kaybetti. Bu bir bakıma bizim için avantaj oldu. Üst üste birkaç galibiyet aldığımız takdirde zirveye yükselebiliriz. Hafta sonunda grubumuzda lider olan Kahramanmaraşspor'u Adıyaman'da ağırlayacağız. Amacımız iyi futbol oynamak ve sahadan 3 puanla ayrılmak. Bunu başaracak güce sahibiz.''

Karşılaşma öncesinde sakat ya da cezalı futbolcuları olmadığını ifade eden Bozdoğan, Adıyamanlı futbolseverlerden tribünleri doldurarak futbolculara destek olmalarını istedi.