Site Logo

Sorumluluk her zaman bana aİt

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alparslan dün bir basın toplantısı yaparak geride kalan 4 haftayı değerlendirdi. Alparslan, elde edilecek başarıda veya başarısızlıkta sorumluluğun tamamen kendine ait olduğunu belirtti.

Haber Merkezi Kahramanmaraşspor’da alınan seri galibiyetlerin ardından mutlu günler yaşanıyor. 4 karşılaşma da elde edilen 9 puan ve son Siirt maçında göze hoş gelen futbol takımdaki moralleri üst seviyeye çıkardı. Geride kalan 4 haftayı değerlendirmek için dün bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Patron Erdal Alparslan düşüncelerini aktarırken, gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Ticaret Borsası Meclis Salonunda yapılan basın toplantısına Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı’da katılırken Antrenörler Mustafa Semih Ağca ve Ahmet Bayraktar’da hocalarının yanında yerlerini aldılar. Kahramanmaraşspor’un elde edeceği tüm başarı ve başarısızlıkta sorumluluğun kendine ait olduğunu ifade eden Alparslan, gelebilecek başarısız sonuçlarda da hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacağını söyledi.
Alparslan; “Geçen yılın devre arasında takımı devraldık ve büyük sıkıntılar yaşadık. Ama yine de Kahramanmaraşspor’u küme düşürmedik. Bu yıl da sezon öncesi iyi çalışmalar yaptık, güzel bir transfer politikası izledik ve ihtiyaç duyulan mevkilere Kahramanmaraşspor’a yakışır transferler yaptık. Sezon öncesi de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, fakat buna rağmen yine de hazırlık maçları sendromu yaşadık. Ama bu maçlar takım için ölçü değildi. Ekibimiz her geçen gün biraz daha oturuyor ve başarı grafiği her geçen gün biraz daha artıyor” dedi.

Takımımız potansiyeli olan bir ekip Şu anki mevcut kadronun gerçekten iyi bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Alparslan şöyle devam etti; “İyi düşüncelerle sezona başladık. Fakat ummadığımız ve bizleri hayal kırıklığına uğratan bir İskenderun maçı vardı. Burada gerçekten bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Ama arkasından oynadığımız Batman, Osmaniye ve son olarak Siirt maçlarında performansımız biraz daha arttı ve seri galibiyetler geldi. Biz bu takımın başarıyı yakalayacağına inanıyoruz” dedi.

Rehavete Kapılmamalıyız Alınan galibiyetler sonrası rehavete kapılmamalıyız diyen Alparslan; “Bu takım İskenderun karşısında kaybedince nasıl kötü takım demediysek, galibiyetler gelince de biz süper takımız dememeliyiz. Ama ben takımıma güveniyorum. Her geçen maçta performansımızın artacağına inanıyorum, ve ligi de şu an olduğu gibi lider bitirmek istiyoruz” dedi.

Taraftara Teşekkür Alparslan, son Siirt maçına taraftarın ilgi göstermesini de sevinçle karşıladıklarını belirterek; “Ben, kırmızı-beyazlı renklere gönül veren Kahramanmaraşspor taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum. Bizleri bu zorlu maçta yalnız bırakmadılar ve destek oldular. Galibiyetler geldikçe tribünlerin daha da dolacağına inanıyorum. Biz, bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak, taraftarımızın coşkusunu da artıracağız” diye konuştu.

Adıyaman Maçını Kazanacağız Kahramanmaraşspor hafta sonu grubun güçlü ekiplerinden Adıyamanspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maç ile ilgili düşüncelerini de aktaran Alparslan; “Hafta sonu zorlu bir maç yapacağız. Takımımızın kendine olan özgüveni tam. Bu deplasman maçında galibiyetten başka bir şey düşünmeyeceğiz. Takımımız bu güce sahip. İnşallah bu maçtan da üç puanla dönerek yükselişimizi sürdüreceğiz” dedi.

www.marasakdeniz.com